I garasjen

Garasjen er et område hvor Epoxy/Polyruthaen passer perfekt. Dette er gjerne et område de fleste har kun rågulv/betong og er som regel ikke behandlet. Bilen trekker med seg salt, som på sikt gjør at gulvet går i oppløsning. Betong avgir støv som blandet med salt, gjør at dette ikke er bra for stort sett alt som ligger i garasjen.

Mange tror det er bare å kjøpe epoxy/maling og problemet er løst. Så enkelt er det dessverre ikke, for det er mange ting som må gjøres før Epoxy/Polyruthaen påføres. Først sliper og støvesuger vi alltid betongen. Spesial primer påføres og deretter sand om kunden ønsker et antiskli underlag. Rester fjernes og Topp Polyruthaen påføres. Polyruthaen er ikke UV beskyttet og gulner ved utsettelse for sollys.

Vi kommer gjerne på en uforpliktende befaring, og vi rydder også inn og ut av garasjen om kunden ønsker dette.

Senden en mail til  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du mÃ¥ aktivere javaskript for Ã¥ kunne se den. eller ring 98239976.

  Er litt hyggeligere å jobbe i en slik garasje!

 

Her er et typisk eksempel på garasjegulv som har gått i oppløsning, p ga salt og dårlig grunnarbeid. I denne garasjen måte vi fjerne alt gammel flytsparkelen som var lagt oppå betongen. Vi mener at flytsparkel er en dårlig løsning for rettelse/reperasjon av gammelt gulv, for det er vanskelig å få festet til det gamle gulvet. Vi pusser ALLTID gulvet med betongsliper før vi påfører Epoxyprimer, for det gjør at porene åpnes og vil gi optimalt feste til betongen. Epoxyprimer er meget godt egnet til å reparere gulvet med.

Her har vi pusset/sparklet gulvet og påført primer med sand (for antiskli effekt).

Mange kunder ønsker hulkil for at det skal være lettere å holde rent, samt at ikke vann/salt skal renne inn i sprekker (her før Epoxy/Polyruthaen blir påført).

Her legges siste laget med Epoxy/Polyruthaen og det vil ta ca 12 timer før det tørker, og kan brukes etter 4-7 dager.

Da er belegget lagt og Epoxy/Polyruthaen vil flyte ut og bli et sklisikkert belegg som holder i mange, mange år.
Slutt på støv,salt og Epoxyen/Polyruthaen tåler olje, samt de fleste andre kjemikalier.

 

Ring oss i dag: 98239976 eller send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.